Monday, March 16, 2009

Romanii din Italia invitati la pelerinaj la Manastirea Bunavestire din Mirabella Eclano

Centrul de Pelerinaje Sfantul Dionisie Exiguul al Episcopiei Ortodoxe Romane in Italia, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Episcop Siluan, organizeaza primul sau pelerinaj, duminica, 29 martie, la Manastirea Bunavestire din Mirabella Eclano (Benevento), pentru a sarbatori hramul manastirii, eveniment la care va fi prezent și PS Episcop Siluan, transmite Romanian Global News, care citeaza eparhia romana.

Plecarea va avea loc duminica dimineata la ora 06:30, din zona statiei de metro Anagnina, iar intoarcerea va avea loc in aceeași zi, la ora 15:30. Transportul se va efectua cu autocarul, iar costul pelerinajului este de 25 de euro de persoana.
Inscrierile se pot face la parohiile din zona Romei, sau direct la Centrul Eparhial. Persoana de contact este Ing. Elena Savescu, colaborator al Centrului de Pelerinaje, care va coordona acest pelerinaj. Mobil: +39 328 554 12 53, e-mail: pelerinaje.episcopia.italiei@mitropolia.euAceastă adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. .

No comments:

Post a Comment